Åtta i finalen vann inte ett mästerskap

01/09/2017 0
I NBA: s långa historia finns det många utmärkta spelare, dåligt liv kan inte få mästerskapet, eller till och med oförmögen att ställa fot på finalen i spelet. Aldrig få det kan inte vara mycket smärtsamt, men med målpasset kommer det att vara ett smärtsamt basketkläder hjärta, och en person som han hade 8 gånger med O'Brien-mästartrofén missade, kallade historien om den mest ledsna påminnelsen "Uncrowned King", denna person är Lakers legendariska platser, Elgin - Baylor.
 
Livets krona är egentligen inte en härlig sak, speciellt 8 gånger har möjligheten att vinna kan bli människor förlåta sitt skrattlager, som inte vill bli kronad "total runner" den här titeln. Men vill komma in i finalen är inte lätt, spelarna måste möta NBA lång schema, under denna period kan allt du gå nba tröjor ytterligare hinder, skador, transaktioner, status och olika faktorer, En länk ut av problemet kanske inte kan ställa fot på högsta stadium, trots allt bara två lag i finalen, de båda styrka och tur.
 
Men även om det finns så många förutsättningar är Baylor fortfarande 8 gånger på basketkläder barn matchens slut, så det finns flera personer att klara av det?
 
Talar om Baylor, i intrycket av fansen, är han en av de bästa spelarna i antiken, rankad NBA50 stor stjärna. Baylors förmåga att göra mycket bra poäng kan hela karriärgenomsnittet få 27,4 poäng, 9 gånger under det valda laget för bästa tiden. Men det är en så bra spelare, men han kan inte matcha NBA: s högsta ära. Baylor har styrka, men saknar tur.