Lakers ägare NUPI två pennor skräp kontrakt

27/07/2017 0
Lakers ägare Jenny - Bas I en intervju nyligen sade att hon inte kunde förstå den stora kontrakt med Lakers förra sommaren Mozgov och Ruhr - Vad är logiken bakom Dengs ja.
 
Vid den tiden är den högsta beslutsfattare Lakers basket - Jim Buss och Mitch - Mitch Kupchak. Efter förra årets fri agent marknaden öppnade dörren, Lakers snabbt med en basket tröjor fyraårig 64 miljoner dollar avtal som undertecknats Mozgov gav sedan Ruhr - Deng 4 år 72 miljoner dollar kontrakt.
 
Det är förbryllad att när det inte finns någon bud team och Lakers. Som ett resultat av dessa två dåliga kontrakt ett allvarligt hinder för Lakers cap utrymme och utvecklingen riktning av detta avtal och Lakers helt oförenliga, chockerande inte bara nba tröjor mängden, men också livet.
 
"Jag förstår inte (skylt Mozgov och Ruhr - Deng). Vad är tanken" Jenny - Bass sade: "Antingen vårt tänkande är inte en planet, kan jag inte förstå dem (små Bass och Ku Puqie vad gram) gör. de inte fungerar bra eller är en logisk förklaring av dem. "
 
Så småningom Jenny - Bass tidigare i år sköt små Buss och Mitch Kupchak och bjuda in "Magic" Johnson som ordförande för basket Lakers, medan Rob - Pelinka som general manager.
 
I somras satte Lakers Mozgov kontrakt handlades till Nets, men till priset att fånga det andra Russell 2015. Men Ruhr - Deng verkar kasta av kontraktet.