New Utah Jazz tröjor

10/08/2017 0
Sir officiellt idag på Twitter, släppt två nya skjorta för den nya säsongen. Jämfört med förra säsongen, den mest betydande förändringen, än Nike ersatte Adidas. Stöd Jazz, inköp Utah Jazz tröjor.
 
I själva verket sedan 2017-18 säsongen kommer Nike att bli ligans ny skjorta sponsor, dessutom ytterligare två Jazz jersey kommer att släppas i höst.
 
Dessutom position vänster bröst skjorta, jazz broderas också på 5 för Fight, skyltar, och fem för Fight är ett engagemang i kampen mot cancer välgörenhet.
 
Sammantaget jämfört med förra säsongens skjortor, är tröjor jazz utsläpp av dessa två inte mycket förändring i fråga om färg, men också i linje med förra säsongen.
 
Sir enastående prestanda förra säsongen, ordinarie säsong 51 segrar och 31 förluster rekord, rankad femma i väst, de slår Clippers i den första rundan, avancerade till semifinal efter tiebreak. I semifinalen, Jazz eliminerat Warriors 0-4. Men denna sommar, lämnar laget på grund av att gå med i Celtics Hayward skull, Sir styrka av den nya säsongen kommer att påverkas i hög grad.