San Antonio Spurs in i de tre bästa kuporna

01/12/2017 0
Bristen på point guard Tony - Tony Parker, förlorade en annan topplag målskytt och försvarare Leonard av San Antonio Spurs på onsdag innan den här säsongen, fortfarande uppnås 12 segrar och 7 negativa resultat, i väster är fortfarande stark motståndare skog Räknat tredje i positionen, vad är orsaken till Spurs i fråga om stora ben fortfarande starka? När Parker och Leonard gradvis återgår till Spurs kommer att anpassas? ESPN personal författare Michael -C- Wright sade Spurs individer fortsätter att förbättras samtidigt, förlitar sig på styrkan i laget att spela spelet är nyckeln till deras seger.
马刺残阵进三强有妙招  核心归队不改团队篮球
Spurs nu mycket tydligt att laget kan nå framgång är att lita på de insatser som laget i avsaknad av två centrala och om laget vill gå vidare i slutspelet, var tvungen att bryta bara bekant med det övergripande kampen Lag och rotation system, låt Parker och Leonard gradvis in i.
 
"Eftersom det finns en hel del nya spelare, så Spurs när integrations laget gjorde en stor insats," Buford sade på ESPN, "Jag tror att rollen som Pau Gasol och LaMarcus Aldridge är den största, men även andra aktörer väl integrerade i detta system, även om vi inte är det bästa laget i ligan, men laget kan hitta det bästa sättet att sätta alla tillsammans, för att hitta basket tröjor rätt sätt att vinna. "
 
"Nu denna våg av spelare har spelat 1/4 säsonger efter Leonard tillbaka, kommer dessa spelare att fortsätta att hitta rätt spelstil, kan det finnas ett annat spel, olika aktörer, och jag tror att det Inte en rädsla, det här är en del av lagbyggnaden, men också det enda sättet för laget att växa.
 
Parker säsongens första spelet tillbaka på tisdag för att möta Mavericks spelat 14 minuter, gjorde sex poäng och fyra assist, antingen Parker eller Ginobili hade uppenbarat sig i själva verket tillbaka till truppen två veckor före Parker Eftersom laget fungerade bra så är laget inte ivriga att låta Parker komma tillbaka. Parker erkände också att "Spurs har spelat bra basket."
 
Spurs hälsosystem gör en stor skillnad för alla.
 
Aldridge prestation den här säsongen är ganska stabil, offseason när överförings rykten överallt om Adelaide, Adelaide och Popovic hade långt samtal, och för att bestämma kärnan kommer fortfarande insisterar på Aldridge i laget Position, även om Leonard kommer tillbaka, kommer Adelaide nba tröjor också att vara lagets taktiska kärna.
 
Det är också helt skingra tvivel Aldridge, är hans prestation i lågsäsong mer stabil, och inne tvillingtornen med Gasol också mer förståelse, mer bekväm med nivån bitar.
 
Spursna gjorde 115 poäng mot Dallas på tisdag, medan Aldridge och Gasol gjorde 58 poäng.
 
"Under denna period finns det ingen Parker och Leonard, Aldridge tog oss genom det här skedet." Popovic sade den tidigare Aldridge tjugo fält prestanda ", han kan göra mål, han kan försvara , Kan rebound, kan köra laget utan honom det här laget beräknas vara helt förlorat.
 
Under Leonards frånvaro ersatte Anderson starten i genomsnitt 9,2 poäng, 6,3 returer och 3,2 hjälper, prestandan är relativt stabil.
 
"Skador är oundvikliga i den här ligan," sade Aldridge. "Vi vill också full hälsa, men andra spelare redo att spela nu, Anderson under den första episoden gjorde ett bra jobb i sommar och han är hårdträning Är oskiljaktigt. "
 
Anderson spelade i 72 matcher förra säsongen, bara fyra matcher poäng i dubbla siffror, men i 20 matcher den här säsongen, har han gjorde i dubbla siffror 11 gånger, medan den här säsongen han var den enda Spurs-spelare i en burk Spelare skickade mer än tio assists i spelet.
 
Popovich sa Andersens känsla är också rimligt, även om Leonard tillbaka, kan Anderson fortfarande spela lika bra i andra positioner. Eftersom den här säsongen är Andersons kontrakt året, även om laget inte förnya sitt förväg, men så länge han kan fortsätta denna stabila prestanda, förhoppningsvis nästa säsong han stanna i San Antonio array basketlinne.
 
"Om Anderson att fortsätta denna prestanda i juli nästa år den fria marknaden han fortfarande lovande," Buford sade: "Självklart har vi fortfarande prioritet, vi vet också hur man använder Anderson, och låta honom spela den största rollen i truppen Så vi kommer att överväga Andersons förnyelse från lagets synvinkel. Kort sagt, Andersons förnyelsemöjligheter är fortfarande mycket bra. "
 
Dessutom ett team prestanda är stabil offseason att gå Spurs Rudy - Gay, förutom attacken, är han mer till våld vid defensive slutet.
 
"Jag har försökt, så att vi ändrar den ensidiga uppfattning Jag är bara en målskytt," Guy sade: "Jag kan göra en massa saker på planen, innan du ser det andra laget effektivitet mig, inte hela mig Förutom att göra poäng kan jag göra mer. "
 
Förändring är inte bara Gay, Danny Green, som gjorde All-Defensive Appearances förra säsongen, har sett en markant ökning i offensiva möjligheter i år.