Spurs stjärna Manu - Manu Ginobili har slutfört ett kontrakt med

25/08/2017 0
Spurs-stjärnan Manu Ginobili har förnyats med laget, de två sidorna tecknade ett tvåårigt kontrakt värt 5 miljoner dollar och kontraktet är två års full skyddskontrakt.
 
Enligt tidigare rapporter har den 40-årige Manu Ginobili meddelat att han kommer att fortsätta att kämpa och idag nådde de två sidorna slutligen ett avtal om avtalet, vilket också innebär att 40-årig veterankniv basket tröjor officiellt återvänder till sin NBA-karriär De första 16 årstiderna, om Manu slutförandet av två år av kontraktet, när hans ålder kommer att nå 42 år.
 
Sedan landningen i NBA 2002, har Ginobili följt Spurs i 15 årstider, vann fyra mästerskap, är en av de största sjätte i historien. Hans karriär debut 25,8 minuter, kan få 13,6 poäng 3.6 returer och 3,9 hjälper och 1,4 stjäl. Förra säsongen spelade han 69 gånger, i genomsnitt 7,5 poäng och 2,3 returer och 2,7 assists nba kläder.
 
I den femte omgången av den västra konferensen mot raketerna i den andra omgången av slutspelet förra säsongen blockerade han Harden för att hjälpa Spurs-vinnaren över en av de mest klassiska skärmarna i säsongen och den 40-årige Bevisat att han fortfarande kan vid det avgörande ögonblicket i spelet för att laget ska bidra med all sin energi, för Spurs och Spurs fans är det basketlinne tillräckligt.