Thunder svepte Mavericks spelet

17/11/2017 0
Thunder svepte Mavericks spelet, George och Wei Shao Hsu 64 poäng, Sammantaget spelade Anthony inte. I november fortsätter spelet Anthony uppgifter träffsäkerhet att minska mindre än 40 procent, ett rekord han i genomsnitt 20 poäng och James slagit kvar i aktiv tjänst för 15 säsongen i rad, kanske på grund av sina upp-och nedgångar och förgyllda paus. I själva verket Anthony inte regleras raket var en gång ses som den största förlusten basket tröjor Morey, Rockets denna säsongen men västvärlden först och Lei Ting kamp utanför topp åtta västra dilemma, varandra. Cameron - gift melon - Anthony? Oavsett hur bra hans karriär, hans lag inte alltid blir bättre, det har blivit ett faktum.
 Även i rookiesäsongen sköt Anthony 43%, men den här säsongen slog han den lägsta kursen på 15 år, bara 42%. I Thunder's första match tror Georges mer en tredjedel skott så många människor att det är en outsider som sköt för mycket stjärna, men faktiskt? Anthony nya säsongen trepunkts skottet träffade 6,8 gånger 2,4 är också den högsta 15-åriga karriär, men uppenbarligen inte en bra sak, i Lei Ting system, Donovan behöver ett tonnage av 2,03 meter som fjärde plats för att skjuta den? Anthony stod för 26,2% av långdistansskott den här säsongen, ligan 15th, Thunder First, dessa fyra data illustrerar många problem.
 
 Anthony ankomsten av den särskilda karaktären hos deras spel och tonnage, vilket gör Donovan när man använder en liten lineup, och hon används för att driva Anthony ens femte plats till fjärde plats, men Anthony verkade inte köpa den, en hel del när Anthony var för vana att bara skjuta bollen utanför, utom i ansiktet av chocken tredjedel av Minnesotas utanför, utanför Anthony den här säsongen för att bli tveeggat svärd, det här laget efter förlusten framgår tydligt från Alicante rotation Stort problem
 
Paradox och ironi är att Knicks i östra attityd nu rekonstruktion har nu blivit den mörka hästen i öst, Cameron yngre bror Pol Regis Tianjin snabb, scoring genomsnitt stigit till rikta de tre första ligan, en undertryckt Jedi att dö på vägen. Knicks laget verkade blomstrande, det är bara sex månader sedan, men också för att denna lag Anthony och Phil - rättigheter kamp mellan Jackson och blev ohållbar, var även den våg av Gud vid den tiden involverade i transaktionen var nästan borta. Knicks "dålig lag" det är inte nba tröjor så stark efter Anthony hade människor suck, sittande åska tre stora kämpade i västvärlden är så, Wei mindre och George har påverkats, melon denna pott tillbaka fel?
 
 Det verkar nu som raken var tvungen att skrika de tre stora, i själva verket inte mycket mening, som Paul White och Gordon karriär andra våren utbrott av laget i väst har bildat en verklig kraft, och olika typer av falska brand förra årets raket solidariteten i systemet har spelat en super god nivå, vi kan utföra sina arbetsuppgifter hitta sin roll, är detta en raket näve. Om Anthony hade kommit till Houston, kanske en hörnsten i denna grupp mycket karaktär att gå, men Rockets kan upprepa misstag Lei Ting, så att rån melon kan vara den ultimata räddnings raket och Morey. Anthony framtida värde basketlinne, om du inte kan bevisa den här säsongen, senare i sin karriär var han också mycket svårt att få möjlighet att bevisa det.