avkastning

Garanti
Vår prioritet är att du blir nöjd. Vi är helt säkra på kvaliteten på våra produkter och göra allt för att garantera att du kommer att vara 100% nöjd med ditt köp.

Om du anser att din produkt är defekt, kontakta oss så snart som möjligt. kommer att utvärdera om din produkt har drabbats av ett fabrikationsfel. Om så är fallet kommer vi att erbjuda en ersättning eller full återbetalning om produkten inte är tillgänglig längre. Observera att en produkt inte kan anses defekt om problemet inte uppstår vid normal användning eller om den är resultatet av långvarig användning.

Returrätt
Vi strävar efter att göra avkastning så enkelt som möjligt. Om du inte är 100% nöjd med en produkt, kan du returnera den inom 15 dagar efter mottagandet för antingen en storlek utbyte, en alternativ produkt eller en full återbetalning. Den returnerade produkten måste vara i "nya" tillstånd, oanvända och i sin originalförpackning med etiketter bifogas. Portot för återvändande objekt är på din bekostnad men fraktkostnader för alla ersättningsartiklar kommer att vara på vår kostnad. Vi rekommenderar att du använder en spåras och / eller undertecknade för service när de återvänder saker som vi inte kan vara ansvarig för åter objekt som försvinner under transporten.